Отстъпки абонаментни планове 2020

Специалните ни отстъпки от абонаментните планове  са част от търговската ни политика. Те са опит да прецизираме нашите предложения в съответсвие с нуждите и спецификата на всеки потребител. С тях целим да създадем пакети, които максимално точно отговарят, както на вида и обема на предоставяните от нас услуги, така и на фактори  като сезонност, срок на договор, и начин на плащане. 

Разбирайки нуждата от планиране и бюджетиране на разходите предлагаме дългосрочни и предвидими планове. Ако в описаните варианти, не намирате подходящо за вас решение, ние заявяваме пълната си готовност  да обсъдим и приложим всяко ваше обосновано предложение. 

Отстъпки при закупуване на устройства

За всяко закупено устройство от нашия магазин easytracking.shop получавате отстъпка от цената на абонаментен план. Посочете номера на вашата поръчка от магазина когато ни изпращате запитване за абонаментни планове и ние ще ви  калкулираме отстъпката в крайната цена. Отстъпките при закупуване на устройства се отнасят само за посочените в магазина абонаментни планове.

 

 
Отстъпки абонаментни планове
10+

При поръчка над 10 пакета БИЗНЕС или БИЗНЕС+.

Код на отстъпката 10+.

Комбинира се с 2А.


 

Двугодишни договори

При  договор за две години и авансово заплащане за целия период на договора отстъпка от 20% от цената на избрания план. Код на отстъпката 2А.

Земеделски машини за сезонно ползване

При  договор за две години и авансово заплащане за целия период на договора отстъпка от 40% от цената на избрания план. Код на отстъпката 3М. Валидна за планове БИЗНЕС и БИЗНЕС+

Машини за изграждане и поддръжка на ски писти, снегопочистващи и други със специализирана сезонна употреба. 

При  договор за две години и авансово заплащане за целия период на договора отстъпка от 50% от цената на избрания план. Код на отстъпката SM.Валидна за планове БИЗНЕС и БИЗНЕС+