top of page
      easy
  tracking FMB640+lls
     easy
 tracking
FMB125+LLS
      easy
  tracking FMB640+CAN
      easy
  tracking FMB630+CAN
     easy
 tracking
FMB125+LLS
      easy
  tracking FMB640+lls
      easy
  tracking FMB120+lls
      easy
  tracking   FMB630+LLS
      easy
  tracking FMB640+CAN
   easy
tracking
   FMB920
   easy
tracking
   FMB001
GPS Devices An

GPS устройства, датчици и аксесоари.

circuit-1375641_1920.jpg

Устройствата, датчиците и аксесоарите са задължителен елемент от процеса на събиране и предаване на данни. Днес на пазара има над 600 модела на различни производители. Ние решихме да се доверим на доказани във времето модели с високо качество и реални гаранции от страна на производител. Допълнителна информация за техните характеристики можете да получите и на контактните ни телефонни номера.

GPS устройства за локализиране и проследяване

Към днешна дата с това наименование на пазара се предлагат огромно количество продукти. Някои от тях действително могат да носят това определение. За съжаление, има и доста подвеждащи реклами, които "пропускат" някои важни подробности. Подробна информация за такива практики ще откриете съвсем скоро в нашия форум. Всички представени по-долу продукти са от доказани производители с необходимите гаранции и сертификати за употреба. 

FMB920

Описание: Teltonika FMB920 е компактен тракер с Bluetooth връзка, вътрешни GNSS и GSM антени и вградена резервна батерия.  Входовете / изходите разширяват сценариите за използване на устройството. Цифровият вход може да се използва за наблюдение на състоянието на запалването. 

GPS device Teltonika FMB920

Предимства: Малки размери. Лесен монтаж. Ниска консумация. Вградени антени.

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. Плавателни съдове.  

FMB001

Описание: Teltonika FMB001 OBDII устройствата от серията Plug and Play проследяване с GNSS, GSM и Bluetooth свързаност. FMB001 устройствата са  подходящи за проследяване на леки автомобили където лесния и бърз монтаж са задължително условие. FMB001 има и функцията четене на OBDII данни от бордовия компютър.

GPS device Teltonika FMB001

Предимства: Малки размери. Директен монтаж. към OBD конектор. Ниска консумация.  Вградени антени

Приложение: Леки автомобили, товарни автомобили и микробуси с OBD конектор. 

FMT 100

Описание: FMT100 е малък влагоустойчив тракер с вградени антени. 

FMT100-1.png

Предимства: Телтоника FMT100 малък, интелигентен и водоустойчив GNSS  тракер с Bluetooth свързаност и вътрешна резервна батерия. Благодарение на най-голямата в своя клас вътрешна антена с висок коефициент на усилване FMT 100 позволява монтаж директно върху акумулатора на автомобила под капака. FMT100 е оборудван със специалени накрайници за бързо свързване на захранващия кабел към акумулатора на автомобила. Твърд водоустойчив корпус и вградени сензори  акселерометър и жироскоп с изключително точна функционалност.  

Приложение:  Водоустойчивият корпус прави FMT 100 изключително подходящ за употреба и в мотоциклети, мотопеди, плавателни съдове, и всякаква техника работеща при тежки условия.

FMB120

Описание: Teltonika FMB120 е подходящ за професионална употреба тракер. Наличието на цифрови и аналогови входове и изходи дават възможност за регистриране на повече събития и връзка с разнообразни датчици. 

GPS device Teltonika FMB120

Предимства: Малки размери. Лесен монтаж. Ниска консумация. Вградени антени. Връзка с аналогов нивомер и CAN конектор. 

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника.

Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. Плавателни съдове. 

FMB125

Описание: Teltonika FMB125 е разширен вариант на FMB120.  Пригоден е да приема и предава данни от датчици и сензори за ниво на гориво, температура и идентификация на водача.

GPS device Teltonika FMB125

Предимства: Малки размери. Лесен монтаж. Ниска консумация.  RS232/485. OBD dongle. Вградена батерия.

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника.

Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. Плавателни съдове.  

FMB640

Описание: Teltonika FMB640 е  тракер за професионална употреба от най-висок клас. Bluetooth връзка, вътрешни GNSS и GSM антени и вградена резервна батерия.  Garmin, RFID RS232, RFID 1-Wire, iButton 1-Wire, Temperature 1-Wire, MVC300 camera LV-CAN, ALL-CAN, CAN FMS (J1939, J1708), K-line data, Continentall tire pressure measurement sensor

GPS device Teltonika FMB640

Предимства: Разнообразни възможности за употреба с всички разпространени видове датчици и сензори.

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника.

Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. 

TKStar TK915

Описание: TKStar TK915 малък автономен тракер с вградени GSM и GPS антени. Използва се за проследяване и локализиране на превозни средства и товари. Вградената му батерия осигурява работа на устройството в режим пестена на енергия до 120 дни

GPS device TKStar TK915

Предимства: Не е необходимо свързване към инсталация. Възможност за скрито прикрепяне към метална повърхност посредством вградени мощни магнити.

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника.

Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. 

TKStar 906 Bike Tracker

Описание: TK906 е малък влагоустойчив тракер с вградени антени. Прикрепя се посредством регулируема стойка. Вградената му батерия осигурява работа на устройството в режим пестене на енергия до 25 дни. 

GPS device TKStar 906 Bike Tracker

Предимства: Лесен монтаж. Влагоустойчив. Не е необходимо свързване към инсталация. 

Приложение: 

Мотоциклети, мотопеди, велосипеди. Наличието на вградена батерия и система за пестене на енергия реализирана с помощта на датчик за движение го правят подходящ и за други нестандартни приложения. Проследяване на товари, пратки, куфари. Сложен в раницата на детето ви при нужда би могъл да изпълни и ролята на персонален тракер.

FMB204

Описание: Teltonika FMB204 Водоустойчив тракер. Всички характеристики на FMB120 с голяма Li-ion батерия. 

GPS device Teltonika FMB204

Предимства: Водоустойчив до 1м. Малки размери. Лесен монтаж. Ниска консумация. Голяма 1800 mAh батерия.

Приложение:  Лодки, яхти, джетове. Горска техника. Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. 

Base Block Lite

Описание: Base Block Lite Компактно GPS устройство в метален корпус с защита от пренапрежение. 

94.png

Предимства:  Много възможности за работа с най-различни видове датчици, сензори и камери.

Приложение:  Base Block Lite е компактно и многофункционално устройство за проследяване, което е подходящо за широк спектър от задачи в областта на мониторинга на транспорта и управлението на автомобилния парк. Устройството не само позволява да се проследява местоположението на автомобила в реално време, но и да се прилага широка гама от функции благодарение на опцията за свързване на до 16 допълнителни сензора и свързване към CAN-шината на автомобила.. 

Base Block Wi-Fi

Описание: Base Block Wi-Fi Компактно GPS устройство в метален корпус с защита от пренапрежение. 

94.png

Предимства:  Много възможности за работа с най-различни видове датчици, сензори и камери. WI-FI свързаност за пренос на данни.

Приложение:  Galileosky Base Block Wi-Fi е GPS / GLONASS устройство, предназначено за мониторинг на автомобили в райони с липсващи или лоши GSM покрития. Решението е особено важно за селскостопанската и добивната промишленост, както и във всички случаи, когато най-добрият начин за получаване и предаване на данни са Wi-Fi устройства. Ако няма нужда от онлайн мониторинг, настройването на Wi-Fi връзка ще помогне да се намалят разходите за предаване на данни.

Датчици, сензори, конектори, аксесоари.

DXLLS-70-300

Fuel level sensor 70-300

Описание: DXLLS  е капацитивен сензор за измерване на нивото на гориво. Прецизен и с висока разделителна способност. Подходящ за мобилни и стационарни резервоари с дълбочина от 15 см. до 3 метра.

Предимства: Устойчива и прецизна работа при тежки условия и променливи напрежения. Вграден стабилизатор. 

Приложение:  Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. . Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. Стационарни резервоари.

DXLLS-70-150A

Fuel level sensor 70-150a

Описание: DXLLS-A  е капацитивен сензор за измерване на нивото на гориво. Прецизен и с висока разделителна способност. Подходящ за мобилни и стационарни резервоари с дълбочина от 15 см. до 1.5 метра. Подходящ за машини и автомобили от по-ново поколение. 

Предимства: Ниска цена и прецизни показания в стабилна среда. 

Приложение: Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. Стационарни резервоари. 

LV-CAN 200

LV-CAN200

Описание:  Модул за връзка с борд компютъра на леки автомобили, микробуси и товарни автомобили. Към момента гамата на поддържани модели е над 1000. Данни за изминатото разстояние, общо изразходено гориво, ниво гориво, обороти на двигателя, скорост на автомобила, позиция на педала на газта и други в зависимост от конкретния модел превозно средство. 

Предимства: Отпада необходимостта от монтаж на датчици и сензори за регистриране на различни по вид работни и аварийни състояния. 

Приложение: Леки автомобили. Микробуси.  Товарни автомобили.

ALL-CAN300

ALL-CAN300

Описание: Професионално решение за компании имащи нужда от следене CAN параметрите на различни транспортни средства. Модула поддържа леки автомобили, товарни автомобили, земеделска техника, строителна техника и др. Над 1500 модела и повече от 100 параметъра. Данни за изминатото разстояние, общо изразходено гориво, ниво гориво, обороти на двигателя, скорост на автомобила, позиция на педала на газта, температура на охладителна течност, моточасовник и много други.

Предимства: Отпада необходимостта от монтаж на датчици и сензори за регистриране на различни по вид работни и аварийни състояния. 

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. 

SIMPLE-CAN

SIMPLE-CAN

Описание: Teltonika FMB920 е компактен тракер с Bluetooth връзка, вътрешни GNSS и GSM антени и вградена резервна батерия.  Входовете / изходите разширяват сценариите за използване на устройството. Цифровият вход може да се използва за наблюдение на състоянието на запалването. 

Предимства: Малки размери. Лесен монтаж. Ниска консумация. 

Приложение: Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника.

Мотоциклети и мотопеди. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника. ATV и снегомобили. Летателни апарати. 

BLUE-TOOTH TEMPERATURE & HUMIDITY SENSOR

thsensor.png

Описание:  Датчик за температура и влажност. Вградена батерия с проектна годност около 300 дни. Пригоден за връзка с устройства от серията FMB. Към едно устройство могат да бъдат конфигуриране до 4 датчика. 

Предимства: Малки размери. Лесен монтаж. Лесна смяна на батерия.

Приложение:  Хладилна техника. Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника.  

ЧЕТЕЦ ИДЕНТИФИКАТОРИ IBUTTON

ibut1.png

Описание:  Четец за идентификатор ibutton с подстветка (зелен, червен и оранжев цвят). Пластмасов корпус с резба М12.

Предимства: Малки размери. Лесен монтаж. 

Приложение:   Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника.  Лодки, катери, яхти, джетове. ATV и снегомобили.

ИДЕНТИФИКАТОР

 IBUTTON

ibut2.png

Описание: Идентификатор с удобен дизайн тип ключодържател. Предназначен за идентифициране на водачи, прикачна техника, оборудване, контейнери и многократни опаковки.

Предимства: Малки размери. Лесна употреба. Ниска цена.  

Приложение:   Леки автомобили. Товарни автомобили. Строителни машини. Горска техника. Снегопочистваща и специализирана техника. Земеделска техника.  Лодки, катери, яхти, джетове. ATV и снегомобили.

bottom of page