top of page

Партньорска програма

teamwork-2499638_1280 (1).jpg

Партньорската ни програма има за цел да споделим опит и познания, и да обединим компетенции с настоящи и бъдещи колеги. Насочена е към всеки, който иска да започне бизнес с проследяващи системи. Да монтира и сервизира устройства, или просто да оборудва фамилните или фирмени автомобили. Ние ще подкрепим всяко ваше начинание в унисон с конкретните ви нужди и амбиции.

 

Вие сте:

Стартираща компания, автосервиз или сервиз за електронна апаратура:

Ние ще ви предоставим обучение, документация, и пълно описание на необходимото оборудване за да започнете самостоятелна дейност. Устройства, датчици, и аксесоари на преференциални цени. Пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване. Достъп до най-новите версии на софтуерните продукти и 24/7 поддръжка от страна на нашия екип.

Компания с автомобилен парк със собствен сервиз или техник с подходяща специалност:

Ние ще обучим вашия техник, ще му предоставим документация и пълно описание на необходимото оборудване. Независимо, че дейностите по монтаж и поддръжка не се извършват от наш екип, ние ще изпълним всички наши гаранционни ангажименти към вас.

Всички участници в партньорската ни програма получават без заплащане устройства, датчици и аксесоари, с които да могат да реагират при всяка евентуална гаранционна нужда, без да се налага да причиняват неудобства на потребителите.

При нужда от  допълнителна информация моля позвънете на тел: 0889 222 898 

bottom of page