top of page
teacher-1014055_1920.jpg

Гаранция за най-ниска цена!

Описание и условия на програма "Гаранция за най-ниска цена"

Get It Here

question-1015308_640.jpg
rsz_1turn-1019957_640.jpg
option-1010899_1920.jpg
discount-1015447_640.jpg

Анализ и предпоставки:

Пазарните проучвания извършени от наши консултанти ни убедиха, че към настоящия момент имаме възможността да предложим най-ниските цени за аналогични услуги в сферата на автомобилното проследяване. Прилагайки най-модерните методи за оптимизация ние сведохме до минимум оперативните разходи за изграждане и поддръжка на предлаганите услуги. Това ни дава възможност да предложим цени и условия без конкуренция.

 

За кого е подходяща програмата?

За всички настоящи и бъдещи потребители на услуги свързани с автомобилно проследяване.

Как да се възползвам?

Изпратете ни копие от актуална оферта /за нови потребители/ или копие от последната фактура от настоящия си доставчик. Опишете ни вида и обема на желаните или ползвани услуги и ние ще ви направим конкретно предложение на неустоима цена.

Какво да правя с наличните устройства?

Предлаганите от нас решения работят с повече от 600 модификации на устройства. Ако вашето налично оборудване не попада в този списък ние ще го подновим с ново на атрактивни цени.

Мога ли сам да си монтирам оборудването?

С изключение на някои специфични датчици за ниво гориво основното GPS оборудване може с предоставената от нас информация да го монтира всеки. 

Мога ли да ползвам мои SIM карти?

Да. Можете да ползвате ваши карти.

Трябва ли да подписвам дългосрочен договор?

Не. Ние ще ви предложим достатъчно атрактивни планове дори и без дългосрочен договор.

Моите машини работят сезонно. Мога ли да ползвам отстъпки?

Да. Нашата основна идея е всеки да заплаща според вида и обема на ползване. Свържете се с нас и ние ще ви предложим сезонни планове.

 

Най-важно ми е  горивото. Имате ли предложение?

Да. Ние ще ви предложим разнообразни решения за контрол и отчетност базирани на данни от нивомерни датчици или данни от бордовия компютър.

Автомобилите ми пътуват в чужбина. Мога ли да получа фиксирани такси?

Ще ви предложим услуга с покритие в 165 държави. На фиксирана цена. Роуминг пакетите ни стартират от 1 лв. на месец допълнителна такса. Фиксирана и без значение на времето на пребиваване зад граница. Без изненади и допълнителни начисления. 

Имам обвързващ договор. Как да процедирам?

Ако по ваша преценка не получавате услугата във вида и размера упомената в договора ви имате основание за преразглеждането му.   

Колко ще спестя ако избера вашето предложение?

В зависимост от вида и обема на ползваните услуги разликата в ценовите предложения достига до 50%. 

Как да се свържа с вас?

За да се възползвате от програмата "Гаранция за най-добра цена" ползвайте контактната ни форма или позвънете на: 0889 222 898

bottom of page