БГ транс 

национална платформа за транспорт, техника, услуги

През 2020 година екипът на  Easytrscking.bg подкрепи развитието на платформата за предоставяне на услуги bgtrans.bg  Успешно завършихме интеграцията на платформите и от 01.02.2021 г. всички потребители на услугите на Easytrscking.bg се регистрират напълно безплатно в bgtrans.bg с потребителското име и парола предоставени от Easytrscking.bg.

Всички устройства въведени в експлоатация към момента са подходящи за употреба в bgtrans.bg и не е необходимо да се променя или заплаща нищо допълнително.

От 15.02.2021г.  предоставяме и възможността да бъдат ползвани услугите на двете платформи с ново устройство от серията PLUG&PLAY,  мобилно приложение или чрез регистрация на стационарен обект.

FMT100-1.png

Easy Light

Налично

Без необходимост от монтаж! Включва се в буксата на запалката. 12/24 волта. Всички GPS данни и функционалности на системата. Цената включва: Устройство, SIM карта и всички такси за първата година. 72 лв. за всяка следваща година.

Цена на пакета:

160 лв. с ДДС

FMT100-1.png

Easy Tracker

Налично

Мобилно приложение за визуализация на подвижни обекти в Easytrscking.bg и bgtrans.bg. За допълнителна информация относно приложението отвори тук. 

Цена на пакета:

60 лв. с ДДС

service_bgtrans.png

Стационарен обект

Налично

Подходящо за регистрация в БГтранс на стационарен обект/автосервизи, сервизи за гуми, ГТП и др./ без необходимост от устройство или мобилно приложение.  

Цена на пакета:

60 лв. с ДДС