top of page

БГ транс 

национална платформа за транспорт, техника, услуги

През 2020 година екипът на  Easytrscking.bg подкрепи развитието на платформата за предоставяне на услуги bgtrans.bg  Успешно завършихме интеграцията на платформите и от 01.02.2021 г. всички потребители на услугите на Easytrscking.bg се регистрират напълно безплатно в bgtrans.bg с потребителското име и парола предоставени от Easytrscking.bg.

Всички устройства въведени в експлоатация към момента са подходящи за употреба в bgtrans.bg и не е необходимо да се променя или заплаща нищо допълнително.

От 15.02.2021г.  предоставяме и възможността да бъдат ползвани услугите на двете платформи с ново устройство от серията PLUG&PLAY,  мобилно приложение или чрез регистрация на стационарен обект.

FMT100-1.png

Easy Light

Налично

Без необходимост от монтаж! Включва се в буксата на запалката. 12/24 волта. Всички GPS данни и функционалности на системата. Цената включва: Устройство, SIM карта и всички такси за първата година. 72 лв. за всяка следваща година.

Цена на пакета:

160 лв. с ДДС

FMT100-1.png

Easy Tracker

Налично

Мобилно приложение за визуализация на подвижни обекти в Easytrscking.bg и bgtrans.bg. За допълнителна информация относно приложението отвори тук. 

Цена на пакета:

60 лв. с ДДС

service_bgtrans.png

Стационарен обект

Налично

Подходящо за регистрация в БГтранс на стационарен обект/автосервизи, сервизи за гуми, ГТП и др./ без необходимост от устройство или мобилно приложение.  

Цена на пакета:

60 лв. с ДДС

bottom of page