#demo.question.question1#


#demo.question.question1.answer1#
#demo.question.question2#


#demo.question.question2.answer1#

  1. #demo.question.question2.answer2#
  2. #demo.question.question2.answer3#
  3. #demo.question.question2.answer4#
  4. #demo.question.question2.answer5#
#demo.question.question3#


#demo.question.question3.answer0#

  1. #demo.question.question3.answer1#
  2. #demo.question.question3.answer2#
  3. #demo.question.question3.answer3#
  4. #demo.question.question3.answer4#
  5. #demo.question.question3.answer5#
#demo.question.question4#


#demo.question.question4.answer1#

Абонаментни планове

Видове абонаментни планове. Принципи.


Заплащането на ползваните услуги за локализиране и проследяване е базирано на принципа на закупуване и ползване на абонаментни планове за всяко активирано устройство. Според различните нужди предлагаме планове с различен обем, възможности и цени, разделени условно в няколко групи. Всеки потребител може да комбинира произволен вид и брой планове според нуждите си.
Избор и трансформиране.


Изборът на абонаментен план зависи от конкретните нужди. Ако нямате опит в ползването на подобни услуги ние ще ви консултираме и ще ви предоставим информация за детайлите и възможностите на всеки абонаментен план. Независимо от избора на вид план ако избраното оборудване не поддържа желаните функционалности то той не може да бъде ползван с всички възможности. Винаги можете да преминете на абонаментен план с повече функционалности но не можем да ви предложим ограничаване на първоначално избрания абонаментен план.

Отстъпки

Отстъпки прилагани към основните абонаментни планове.


Отстъпките според вид и брой на избраните абонаментни планове се прилагат по начина описан в представените търговски оферти. Отстъпките не се ограничават до описаните в раздел "Отстъпки" и могат винаги да бъдат допълвани в полза на потребителя. Отстъпките се описват изрично във всеки договор и всяка фактура. Срока на отстъпките може да бъде продължаван без ограничения във времето. Всеки потребител закупил абонаментен план ползва и допълнителни отстъпки при закупуване на оборудване от easytracking.shop.
Отстъпки при закупуване на устройства и оборудване от easytracking.shop


Много от продуктите в easytracking.shop ви носят допълнителни отстъпки при закупуване на абонаментни планове. За да се възползвате от тази възможност е необходимо да посочите кода на поръчката си в електронния ни магазин. Отстъпките са валидни за посочените планове и могат да се комбинират с всички други отстъпки.

Специални абонаментни планове

Специални абонаментни планове


Специалните абонаментни планове се прилагат по описания в раздел " Специални планове 2018" и търговска оферта начин и размер. За прилагането им разчитаме на коректното предоставяне на информация от страна на потребителите. Специалните абонаментни планове не ангажират по никакъв начин потребителите с никакви допълнителни действия от тяхна страна.

Софтуер

Софтуер


Софтуерните приложения подлежат на постоянни актуализации, развитие и допълване на функционалностите. Всеки потребител на услугата получава всички обновления за срока на договора без допълнителни заплащания.

Мобилни приложения

Мобилни приложения. Цени и употреба.


Всички мобилни приложения с марката EASYTRACKING са безплатни и са на разположение при всички абонаментни планове. За употребата им е необходимо да имате активиран план за мобилен интернет на вашето мобилно устройство. За изтеглянето им последвайте линковете и инструкциите в раздел "Инсталация и употреба на мобилни приложения"
Инсталация и употреба на мобилните приложения.


Още...

Устройства

Устройства, датчици и аксесоари.


Устройствата, датчиците и аксесоарите които ви предлагаме са минали всички възможни тестове в работни условия и са отговорили и на най-строгите ни изисквания за надеждност. В унисон с постоянно нарастващите нужди се стараем да допълваме гамата ни от предложения.

Плащане и доставка

Плащане и доставка


internet-1026473_640.jpg